Αρχική Σελίδα

HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd
Τιμή Πύλη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Xintian
Αριθμός Υπαλλήλων : 51~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5Million-10Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. μηχανημάτων συσκευασίας xin-Tian CangZhou, ΕΠΕ είναι μια εξειδικευμένη ενσωμάτωση που εξετάζει το σχέδιο και η παραγωγή του χαρτοκιβωτίου machinesand είναι η πρώτη που δημιουργείται στη βάση μηχανημάτων βόρειων χαρτοκιβωτίων σε DongGuang. Περισσότερο από είκοσι έτη από τη δημιουργία του, το oration incrop είναι στην κυριάρχη θέση στην έρευνα, την παραγωγή και την εκμετάλλευση. Το υψηλότερο προσωπικό της ενσωμάτωσης ακούει προσεκτικά και υιοθετεί τις προτάσεις και τα advices από τα dlients σε χρησιμοποίηση των εθνικών και διεθνών προηγμένων τεχνικών και της εμπειρίας, και υπογραμίζει το λιγότερα κόστος, υψηλότερο το effciency και ecnomical και πρακτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Αυτή τη στιγμή, το incorportion παράγει τα διάφορα προϊόντα βαθμού η εκτύπωση νερό-μελανιού μεσών και υψηλής ταχύτητας και αυλάκωση των μηχανών, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Για χρόνια, τα προϊόντα μας πωλούν καλά και είναι ευπρόσδεκτα στην Κίνα, και τα προϊόντα ενός μεγάλου ποσού έχουν εξαχθεί στην νότος-Κορέα, τη Ρωσία και τις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες. Το ερευνητικό κέντρο μηχανημάτων χαρτονιού έχει καθιερωθεί ως κοινό ερευνητικό όργανο της ενσωμάτωσης μηχανημάτων χαρτονιού xin-Tian και βιομηχανικό πανεπιστήμιο τεχνολογίας HEBEI με την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία για να εκμεταλλευτεί και να παραγάγει τα διανοητικά και υψηλά αποδοτικά σύγχρονα τεχνικά προϊόντα.

 

Κατάστημα παραγωγής


Το εργοστάσιό μας έχει CNC (8 PC), την άλεση, τη διάτρυση, το σφυγμό και άλλα procesing μηχανήματα για να ασφαλίσει παραχθε'ντα υψηλό - ποιότητα, ανταλλακτικό ακρίβειας για τις μηχανές μας.

 

 

 

 

Wallboard:

 

Χρησιμοποιήσαμε χυτοχάλυβα ΧΥΤΟΧΑΛΥΒΑ το μη κονδυλώδη. Η διακένωση και η διασκορπισμένη διακένωση δεν είναι να υπάρξουν χυτός stell αλλά έχουν πάρα πολύ στον κονδυλώδη χυτοχάλυβα. Πετιέται stell ακριβός από τον κονδυλώδη χυτοχάλυβα αλλά σκληρός, dectile και εύκολα επεξεργασμένη στη μηχανή. Ακόμη και λοξοτομείτε βλέπετε το υλικό του χάλυβα μετά από να χρωματίσετε, αλλά χρησιμοποιήσαμε τον καλό χυτοχάλυβα, υψηλός - η ποιοτική μηχανή είναι στόχος του εργοστασίου μου. Γίαυτό η μηχανή έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από 20 έτος κανένα πρόβλημα.

 

 

 

 

Εξαρτήματα

 

Χρησιμοποιήσαμε τα διάσημα εξαρτήματα εμπορικών σημάτων για machinese μας.

 

 

 

Ceritifaction

 

 

Φόρτωση

 

 

 

Στην έκθεση

 

 

 

Υπηρεσία

 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ:

1.Many πείρα ετών και επαγγελματική πείρα στο σχεδιασμό και την κατασκευή.

2.Design και προσαρμοσμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

3. υψηλά επίπεδα της απόδοσης, της ποιότητας και της αξιοπιστίας όλων των εξοπλισμών και των υπηρεσιών.

4.Reliable ποιότητα που αποδεικνύεται από τους πελάτες και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

5.Reasonable τιμές χωρίς συμβιβασμό οποιασδήποτε αποδοτικότητας προϊόντων.

6.Promptness και στην παράδοση και στη τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού προ-και μετά από τις πωλήσεις.

7, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα, κάθε τμήμα έχει την επαγγελματική εργασία.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hellen Xing

Τηλ.:: 13930754007

Φαξ: 86-317-7592660

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)