Αρχική Σελίδα

HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9

HeBei Xin-Tian Carton Machinery manufacturing co.,ltd

Η Co. μηχανημάτων συσκευασίας xin-Tian CangZhou, ΕΠΕ είναι μια εξειδικευμένη ενσωμάτωση που εξετάζει το σχέδιο και η παραγωγή του χαρτοκιβωτίου machinesand είναι η πρώτη που δημιουργείται στη βάση μηχανημάτων βόρειων χαρτοκιβωτίων σε DongGuang. Περισσότερο από είκοσι έτη από τη δημιουργία του, το oration incrop είναι στην κυριάρχη θέση στην έρευνα, την παραγωγή και την εκμετάλλευση. Το υψηλότερο προσωπικό της ενσωμάτωσης ακούει προσεκτικά και υιοθετεί τις προτάσεις και τα advices από τα dlients σε χρησιμοποίηση των εθνικών και διεθνών προηγμένων τεχνικών και της εμπειρίας, και υπογραμίζει το λιγότερα κόστος, υψηλότερο το effciency και ecnomical και πρακτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Αυτή τη στιγμή, το incorportion παράγει τα διάφορα προϊόντα βαθμού η εκτύπωση νερό-μελανιού μεσών και υψηλής ταχύτητας και αυλάκωση των μηχανών, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών. Για χρόνια, τα προϊόντα μας πωλούν καλά και είναι ευπρόσδεκτα στην Κίνα, και τα προϊόντα ενός μεγάλου ποσού έχουν εξαχθεί στην νότος-Κορέα, τη Ρωσία και τις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες. Το ερευνητικό κέντρο μηχανημάτων χαρτονιού έχει καθιερωθεί ως κοινό ερευνητικό όργανο της ενσωμάτωσης μηχανημάτων χαρτονιού xin-Tian και βιομηχανικό πανεπιστήμιο τεχνολογίας HEBEI με την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία για να εκμεταλλευτεί και να παραγάγει τα διανοητικά και υψηλά αποδοτικά σύγχρονα τεχνικά προϊόντα.

 

Κατάστημα παραγωγής


Το εργοστάσιό μας έχει CNC (8 PC), την άλεση, τη διάτρυση, το σφυγμό και άλλα procesing μηχανήματα για να ασφαλίσει παραχθε'ντα υψηλό - ποιότητα, ανταλλακτικό ακρίβειας για τις μηχανές μας.

 

 

 

 

Wallboard:

 

Χρησιμοποιήσαμε χυτοχάλυβα ΧΥΤΟΧΑΛΥΒΑ το μη κονδυλώδη. Η διακένωση και η διασκορπισμένη διακένωση δεν είναι να υπάρξουν χυτός stell αλλά έχουν πάρα πολύ στον κονδυλώδη χυτοχάλυβα. Πετιέται stell ακριβός από τον κονδυλώδη χυτοχάλυβα αλλά σκληρός, dectile και εύκολα επεξεργασμένη στη μηχανή. Ακόμη και λοξοτομείτε βλέπετε το υλικό του χάλυβα μετά από να χρωματίσετε, αλλά χρησιμοποιήσαμε τον καλό χυτοχάλυβα, υψηλός - η ποιοτική μηχανή είναι στόχος του εργοστασίου μου. Γίαυτό η μηχανή έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από 20 έτος κανένα πρόβλημα.

 

 

 

 

Εξαρτήματα

 

Χρησιμοποιήσαμε τα διάσημα εξαρτήματα εμπορικών σημάτων για machinese μας.

 

 

 

Ceritifaction

 

 

Φόρτωση

 

 

 

Στην έκθεση

 

 

 

Υπηρεσία

 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ:

1.Many πείρα ετών και επαγγελματική πείρα στο σχεδιασμό και την κατασκευή.

2.Design και προσαρμοσμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

3. υψηλά επίπεδα της απόδοσης, της ποιότητας και της αξιοπιστίας όλων των εξοπλισμών και των υπηρεσιών.

4.Reliable ποιότητα που αποδεικνύεται από τους πελάτες και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

5.Reasonable τιμές χωρίς συμβιβασμό οποιασδήποτε αποδοτικότητας προϊόντων.

6.Promptness και στην παράδοση και στη τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού προ-και μετά από τις πωλήσεις.

7, έχουμε μια επαγγελματική ομάδα, κάθε τμήμα έχει την επαγγελματική εργασία.

 

 

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Xintian

Αριθμός Υπαλλήλων : 51~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5Million-10Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

υπηρεσία της εταιρίας

Τα μηχανήματα χαρτοκιβωτίων Xintian είναι δεσμευμένα να βοηθήσουν τους παγκόσμιους πελάτες να αναπτύξουν την κερδοφόρα σχέση από την Κίνα 

 

1, πωλήσεις και εμπορική στρατηγική για παγκοσμίως 

    1) Αναπτυσσόμενος τους υπερπόντιους διεθνείς διανομείς και τους πράκτορες για να αντιπροσωπεύσει το προϊόν μας, που μοιράζεται την υποχρέωσή μας στα μηχανήματα χαρτοκιβωτίων.

    2) Χαιρετίζουμε θερμά τη συνεργασία OEM/ODM και αμοιβαία την Ε&Α για οποιοδήποτε μοναδικό και ευεργετικό προϊόν.

    3) Παγκόσμιες κύρια προϊόντα και τεχνολογία πηγής καθιερώνουμε τη win-win συνεργασία.

    4) Πάνω από 20 δίκτυα διανομής πωλήσεων σε μεγάλη πόλη και την Κίνα επαρχιακής πρωτεύουσας ανέπτυξαν την περιοχή για να αντιπροσωπεύσουν τα προϊόντα μας.

 

2, διοικητικές μέριμνες για την παγκόσμια επιχείρηση από τη Σαγκάη

    1) Τοποθετημένος στην πόλη Cangzhou, την αναπτυγμένη οικονομική και βιομηχανοποιημένη περιοχή της βόρειας Κίνας.

    2) 200Kms από Tianjin με το αποδοτικό λογιστικό δίκτυο εκτελέστε την παράδοση αποστολών στους πελάτες μας smothly.

 

3, εγγύηση τεχνολογίας και ποιότητας στους πελάτες μας.

    1) Πιστοποιημένος από ISO9001, το CE κ.λπ.

    2) Ο άριστος ποιοτικός έλεγχος για να εξασφαλίσει εκεί δεν είναι ποτέ λογαριασμό οποιαδήποτε απόκλιση στα υψηλά πρότυπα των προϊόντων μας.

    3) Προσπάθειες να παραδοθούν τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα με τη δοκιμασμένη μακράς διαρκείας, αξιόπιστη απόδοση και την ομαλή λειτουργία στα καθήκοντα και την προστιθέμενη αξία εφαρμογών του.

 

    Απάντηση οι έρευνές σας μέσα σε 24 ώρες από τα από από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, μας στέλνουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σήμερα και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στο αίτημά σας.

 

Ομάδα επιχείρησης

    Είμαστε ομάδα των επαγγελματιών που έχουν τις δεκαετίες βιομηχανικής εμπειρίας & έχουμε πάρει το προβάδισμα για να εισαγάγουμε μια διαβητική και καρδιακή τεχνολογία συσκευών, που παρέχει τις effiective λύσεις δαπανών στον τομέα.

 

    Το ερευνητικό κέντρο μηχανημάτων χαρτονιού έχει καθιερωθεί ως κοινό ερευνητικό κέντρο των μηχανημάτων Incooperation χαρτονιού xin-Tian και βιομηχανικό πανεπιστήμιο τεχνολογίας HEBEI με την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία για να εκμεταλλευτεί και να παραγάγει τα ectual και υψηλά αποδοτικά σύγχρονα τεχνικά προϊόντα intell.

 

    Ο ιδρυτής και ο ηγέτης μας Mr.LiXin, είναι πίστωση ως επιτυχής επιχειρηματίας. Είχε μια σταδιοδρομία που τεντώνει πάνω από 35 έτη με την άμεση συγκεκριμένη εμπειρία βιομηχανίας.

 

    Ο διευθυντής προγράμματος Mr.LiFeng και Mr.GaoLianqaing έχει κερδίσει τα έτη διεθνών διαχείρισης του προγράμματος εφαρμοσμένης μηχανικής και υποστήριξης πελατών, που παρέχει τις πολύτιμες εμπορικές εισαγωγές πελατών μας στην εργασία από κοινού.

 

    Το μακροπρόθεσμο μέλλον μας είναι ζωτικώς σπουδαίο στη διαχείριση και το προσωπικό μας. Έτσι εκτιμάμε πλήρως ότι είναι ουσιαστικό παρακαλώ και ικανοποιούμε πλήρως τους πελάτες μας πάντα.

Επαφή

Διεύθυνση: Dazhang, Lian πόλη, Dongguang νομός, Cangzhou πόλη, επαρχία Hebei, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Dazhang, Lian πόλη, Dongguang νομός, Cangzhou πόλη, επαρχία Hebei, Κίνα

  • Τηλ.::86-317-5530808
  • Φαξ:86-317-7592660
  • E-mail:hellen@hb-xt.com
  • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Ms. Hellen Xing
  • Mobile Site